More


  FERMELE din JUDEŢ, luate la CONTROL de AUTORITĂŢI

  - Advertisement -

  porci

  Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare a făcut controale la toate cele 28 de ferme pentru creşterea animalelor din judeţ. Şi asta pentru a preîntâmpina noi dezastre, precum cele de la fermele de porci sau păsări din Livada şi Sanislău. Mai mult, agenţii economici s-au declarat încântaţi de faptul că au reuşit să stabilească un dialog funcţional cu autorităţile, susţine directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy.

  Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare, Elisabeta Bekessy, a precizat că în urma incidentelor survenite la instalaţia aparţinând SC AGRO PIG SRL – fermă de porci din Livada – şi cel de o amploare nesemnificativă de la ferma de pui Sanislău – aparţinând firmei SC AVE IMPEX SRL – s-au realizat vizite de lucru la aceste unităţi.

  “În urma incidentului care a avut loc la nivelul judeţului Satu Mare, respectiv la ferma de porci AgroPig din Livada, care s-a soldat cu o mortalitate mare în rândul porcilor, Agenţia pentru Protecţia Mediului a iniţiat o vizită de studiu la toate cele 28 de unităţi aflate în reglementare la nivelul judeţului Satu Mare. Această iniţiativă s-a bucurat de un real succes, lucru confirmat de către reprezentanţii firmelor vizitate. Pentru că cu ocazia acestei vizite de lucru, în urma dialogului purtat cu patronii firmelor s-au luat în discuţie problemele cu care se confruntă agenţii economici, respectim cum ar putea Agenţia pentru Protecţia Mediului să îi ajute în activitatea lor. Noi vom continua aceste vizite de lucru şi pe mai departe”, a spus Elisabeta Bekessy.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img