More


  GAZETA vă prezintă PROFILUL INFRACTORULUI sătmărean. Ce studii au, ce sursă de venit şi unde locuiesc

  - Advertisement -

  10

  Asociaţia Stea a realizat un profil al infractororilor sătmăreni. Aceştia au absolvit doar învăţământul obligatoriu, iar majoritatea sunt bărbaţi. Doar o persoană din zece are studii superioare şi nu au proprietăţi pe numele lor. Sunt necăsătoriţi şi locuiesc fie la părinţi fie la rude.

   

  11

  Vârsta medie a infractorilor este de 34 de ani, potrivit unui studiu realizat de Asociaţia Stea. De asemenea, nouă din zece infractori sunt persoane de sex masculin. “Sunt, în general, persoane cu un nivel redus de şcolaritate. Un procent de 22% au mai puţin de patru clase terminate, 14% au absolvit patru clase, 22% au absolvit opt clase, 18% au finalizat o şcoală profesională, dar sunt printre ei şi persoane care au finalizat liceul de bacalaureat – 12%. Facultatea au absolvit-o doar 5%”, se arată în sursa citată.

  Majoritatea persoanelor care au săvârşit infracţiuni sunt necăsătorite sau trăiesc în uniunea liber consimţită. Numărul mediul de boli de care suferă aceste persoane este de 1,4.

  12
  În majoritatea lor, locuinţele se află în proprietatea părinţilor sau al altor rudenii. Sunt racordate la utilităţi în proporţie de 80%, iar 72% dintre aceste locuinţe dispun de servicii de Internet şi telefonie mobilă. Cele mai importante surse de venit sunt reprezentate de salariul unui membru de familie, alocaţia copiilor şi venituri ocazionale sau venituri din munca de zilier.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img