More


  Grădina Romei INVADATĂ de GRĂDINARI. Aceştia au deschis PORŢILE TIMPULUI

  =

  DSC_0265

  Peste o mie de preşcolari de la toate grădiniţele din muncipiul Satu Mare, altături de educatoare şi părinţi, şi-au dat azi dimineaţă întâlnire în Grădina Romei în cadrul celei de a treia ediţie a evenimentului outdor care în acest an a avut ca temă “Gradina Romei prin porțile timpului”.

  DSC_0269

  DSC_0276

  Scopul evenimentului este acela de a promova educația în mediu deschis, valorificarea oportunităților de învățare nonformală și informală.

  DSC_0290

  DSC_0288

  Preşcolarii, alături de educatoare, au pregătit pentru acest eveniment ateliere precum “ Cartea de științe a parcului”, “Casa țintașilor”, “Barcagiul din parc”, în cadrul cărora copiii s-au familiarizat cu istoria parcului Gradina Romei.

  DSC_0278

  Prin ”Poarta timpului prezent” cei mici şi-au îndreptat atenţia către ateliere cu jocuri precum olimpiada “Laboratorul Minții”, competiții de role, concurs de triciclete şi altele.

  DSC_0275

  Copiii care au trecut prin poarta viitorului şi-au pus imaginația la încercare pentru a exprima prin machete și desene viziunea lor despre cum va fi parcul în viitor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img