More


  INCENDIU produs de o ŢIGARĂ la o garsonieră de pe strada Ghica. Proprietarul NU era ACASĂ!

  =

  DSC_0097

  Un incendiu izbucnit azi la o garsonieră de pe strada Ion Ghica a alertat tot vecini mai cu seamă că proprietarul nu se afla în casă în acele momente. Noroc cu intervenţia a pompierilor care au stins în scurt timp vâlvătaia. Din fericire, pagubele au fost minore.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare a fost anunţat, azi, la ora 11.12, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 despre producerea unui incendiu la o garsonieră pe strada Ion Ghica din municipiul Satu Mare.

  DSC_0096

  La locul producerii incendiului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță SMURD TIM.

  La sosirea la faţa locului a echipajelor de intervenție s-a constatat că incendiul se manifesta in interiorul garsonierei, acesta fiind lichidat în cel mai scurt timp.

  DSC_0102

  În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă “fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzator” (efect termic), au ars un dulap, încălțăminte și haine.

  Valoarea bunurilor distruse este de aproximativ 500 lei, iar cea a bunurilor salvate de 30.000 lei.

  Intervenţia a fost finalizată la ora 11.30.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img