More


  La MARE cu MANGALIANUL. VEZI aici care sunt PREŢURILE spre LITORAL

  - Advertisement -

  manga

  Prima garnitură de tren spre litoralul românesc, cunoscută sub denumirea generică de „Mangalianul” a pornit azi din staţia CFR Satu Mare spre Mangalia. Trenul este compus din opt vagoane, o parte dintre ele noi, dintre care trei de dormit.

  manga1

  Câţiva turişti sătmăreni au ţinut să plece la mare cu această primă garnitură a „Mangalianului”, dar pe tren s-au urcat şi alţi sătmăreni care au călătorit spre alte oraşe.

  manga2

  Preţul unui bilet până la Mangalia la clasa a II-a este de 143 de lei, la clasa I de 2015 lei, la cuşetă de 174 de lei, iar la vagonul de dormit 281 de lei. La aceste preţuri se acordă reduceri de 25 % dacă biletul este cumpărat cu cel puţin 21 de zile înainte de călătorie, de 18% între 11 şi 20 de zile, 10% dacă biletul este achiziţionat cu anticipaţie de 6-10 zile.

  manga3

  Totodată, copiii între 5 şi 10 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătorie sunt valabile toate reducerile destinate elevilor, studenţilor sau pensionarilor.

  manga4

  Trenul porneşte la ora 13.15 din Satu Mare şi ajunge în Mangalia a doua zi la ora 8.44. La retur, porneşte din Mangalia la 15.20 şi ajunge în Satu Mare a doua zi la 10.15.

  Trenul va circula până pe daqta de 13 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img