More


  Maşinile de EPOCĂ INVADEAZĂ Satu Mare. VEZI când se va întâmpla totul

  - Advertisement -

   33

  Sâmbătă, 6 iunie de la ora 12.00 în fața Catedralei Romano-Catolice și duminică, 7 iunie în incinta stațiunii termale din Tășnad, va avea loc cea de-a II-a ediţie a întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada mașinilor de epocă.

  34

  Evenimentul va fi organizat de către preşedintele Clubului „Drum Bun”, filiala Satu Mare, George Negrea, cu sprijinul Consiliului Județean (CJ) și a Centrului de Creație Satu Mare.

  Programul evenimentului include pe lângă etalarea maşinilor de epocă din ţară şi din străinătate şi o prezentare a turismului sătmărean. Parade ale mașinilor de epocă vor avea loc în localitățile Satu Mare și Tășnad.

  32

  Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina Ungaria, Republica Moldova și România.

  Clubul „Drum Bun” este asociaţia maşinilor de epocă înfiinţată de polonezi în urmă cu aproximativ 4 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea. Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme româneşti Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare şi Cracovia colecţionarii de maşini de epocă au o relaţie strânsă şi organizează periodic întâlniri şi expoziţii de vehicule istorice.

  30

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img