More


  Patricia Bezsera este Miss Judeţul Satu Mare 2015

  =

  miss1

  O tânără din Botiz, Patricia Bezsera, în vârstă de 16 ani, a fost desemnată sâmbătă seară Miss Județul Satu Mare 2015. Pentru titlul de Miss au concurat nouă fete din județ, juriul având o misiune extrem de dificilă în a desemna cea mai frumoasă sătmăreancă. Per locul secund s-a clasat Lăcrimioara Betea, în vârstă de 16 ani, din Racşa, iar pe locul al treilea Cezara Pavel, în vârstă de 17 ani, din Drăguşeni.

  Cele nouă tinere înscrise în concurs și-au făcut prima apariție pe scenă în costum popular, prezentându-se personal atât în fața publicului cât și a juriului. La prezentarea de ținutei de zi fetele au avut de trecut și o probă de cultură generală despre județul în care trăiesc şi despre localitățile pe care le reprezintă în concurs. Ultima probă a constituit-o prezentarea în rochii de seară.

  Câştigătoarele concursului Miss Judeţul Satu Mare 2015 au fost premiate de către preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi de către câştigătoarea ediţiei de anul trecut a concursului, Betina Balogh, şi ea tot din Botiz. Interesant este faptul că Patricia Bezsera nu numai că este frumoasă foc, dar şi “periculoasă”, practicând karate la Clubul “Yakuza” din Satu Mare.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img