More


  Poliţiştii Vlad Boşca şi Felician Jurj, repuşi în funcţie

  - Advertisement -

  bosca

  Comisarul şef de poliţie Vlad Boşca şi agentul principal de poliţie Felician Jurj au fost repuşi în drepturi după ce Înalta Curte de Casaţi şi Justiţie i-a achitat.

  “Având în vedere decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care comisarul şef de poliţie Vlad Boşca şi agentul şef principal de poliţie Felician Jurj au fost achitaţi, începând cu data de 24 iunie au fost repuşi în drepturile pe care le aveau, înainte de punerea în mişcare a acţiunii penale. Astfel Vlad Boşca va ocupa funcţia de şef Serviciu Investigaţii Criminale, iar Felician Jurj îşi va desfăşura activitatea în cadrul aceluiaşi serviciu”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

  Comisar de poliţie Dinu Urâte, care până în acest moment a deţinut funcţia de şef Serviciu Investigaţii Criminale, va ocupa funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Carei, se mai arată în documentul citat.

  Comisarul şef Vlad Boşca, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, şi Felician Jurj, lucrător în cadrul aceluiaşi serviciu, au fost cercetaţi pentru că ar fi intervenit pentru a obţine achitarea într-un dosar de ultraj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img