More


  Ponta: Nu am avut un tratament special în Turcia pe care, inevitabil, l-aș fi avut în țară

  - Advertisement -

  1

  Premierul Victor Ponta a susținut că la clinica din Turcia nu a beneficiat de un tratament special pe care l-ar fi avut dacă s-ar fi operat în România.

  “A fost la operație (…) medicul Codorean, medic militar, ofițer al Armatei romane și probabil, unul din cei mai buni medici ortopezi. Dar restul, toți ceilalți oameni din jur, m-au tratat ca pe un pacient. Nu eram primul ministru — sigur, știau cine sunt, dar, știti cum? Și la noi dacă se operează primul ministru din altă țară, nu e același lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital, nu am avut lucruri… Nu am avut un tratament special pe care inevitabil l-aș fi avut în țară. (…) Nicu Bănicioiu îmi spunea astăzi că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc ca pentru mine se blocau doua etaje la Spitalul Militar. Or nu am vrut să se întâmple acest lucru, m-aș fi simțit foarte prost față de toți ceilalți oameni care, cu siguranță, au același drept ca și mine”, a spus Ponta duminică seara, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

  Premierul a mai spus că, dincolo de operația la genunchi, a simțit nevoia să aibă “un pic de liniște” după trei ani de guvernare. “Chiar aveam nevoie, recunosc, după trei ani și ceva, nu doar de această operație de genunchi, dar aveam nevoie de un pic de liniște”, a afimat șeful Guvernului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img