More


  Premierul l-a propus pe Mihai Fifor la Transporturi

  - Advertisement -

  Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, preşedinte al comisiei pentru transporturi şi energie, în funcţia de ministru al Transporturilor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

  Joi, surse guvernamentale au declarat agenţiei MEDIAFAX că Fifor ar putea fi nominalizat de către premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor.

  Mihai-Viorel Fifor, propus ministru al Transporturilor, are 45 de ani, este senator de Dolj, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie şi conduce PSD Craiova din 2010. În martie 2014, Fifor a fost ales preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind terenurile de la Nana.

  Fifor este preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie, dar face parte şi din Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru aderarea României la spaţiul Schengen, din iulie 2013. În februarie 2013 a fost ales membru supleant în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img