Primarul Coica şi consilierii UDMR au CĂZUT la PACE. Care sunt CONDIŢIILE

grup-UDMR-Satu-mare

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, şi grupul consilierilor UDMR au îngropat azi securea războiului.

Primul pas a fost făcut de către consilierul UDMR Masculic Csaba, unul dintre numele vehiculate pentru a ocupa postul de viceprimar al municipiului Satu Mare.

“Noi am luat o decizie în ceea ce priveşte postul de viceprimar în următoarele zece luni. Noi ţinem de această decizie. Bineînţeles că s-a discutat în stânga şi în dreapta de ce se vrea, cum se doreşte, ce atribuţii. Am o singură rugăminte. Noi, cei de la UDMR, am terminat acest subiect. Îl rog pe domnul primar să termine. Nu ne amestecăm noi în treburile PSD, nu vă implicaţi nici dumneavoastră în treburile UDMR. Suntem conştienţi fiecare dintre noi, suntem maturi, avem buletin, ştim ce facem. Noi, UDMR, mergem înainte în formula în care am ajuns şi vom vedea ce va fi în 2016”, a spus Masculic Csaba.

Mai în glumă mai în serios, primarul Dorel Coica a spus că Masculic Csaba a fost favoritul său pentru funcţia de viceprimar, chiar dacă vine din opoziţie.

“Din partea mea, dumneavoastră (se referă la Masculic Csaba, n.red.) aveţi numai cuvinte de apreciere”, a spus Dorel Coica.

dorel-coica

Prezent la şedinţă, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor, a precizat că speră ca pe viitor nivelul discuţiilor să nu mai coboare la un nivel prea jos, astfel încât să se evite pe cât posibil polemicile.

“Eu sper din tot sufletul ca lucurile să intre pe un făgaş normal şi această schimbare de mentalitate se va produce. Singura mea rugăminte este să nu coborâm sub un anumit nivel”, a spus Kereskenyi Gabor.

Primarul Dorel Coica a reacţionat, spunând că el doar a dat o replică acuzelor venite din partea celor de la UDMR, în frunte cu deputatul Kereskenyi Gabor.

“Eu am dat întotdeauna doar un drept la replică la ceea ce aţi spus dumneavoastră. Eu am venit după dumneavoastră ca să vă arăt calităţile. Dar am înţeles mesajul dumneavoastră. Dacă consideraţi că se poate colabora foarte bine şi putem să luăm nişte decizii bune pentru municipiu, atunci e în regulă”, a precizat Dorel Coica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Adio, prieten drag, Ionică Rusu!

Am scris de multe ori şi am vorbit despre Ionică Rusu, procurorul şef al judeţului şi general la Curtea de Apel Oradea. Ne-am cunoscut...

Sentință pentru oșanul care a ucis trei femei

Tânărul, în vârstă de 33 de ani, din Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, a primit opt ani de închisoare, după ce a omorât trei...

Trupa Harag György este, în prezent, cel mai vizionat atelier de teatru maghiar din România

Fiind singura trupă de teatru maghiar din regiune, urmărește continuarea tradițiilor de 120 de ani a artei teatrale maghiare sătmărene. Trupa a fost fondată...

Maria Petca Poptean își lansează o carte de amintiri

Indiscutabil, Maria Petca Poptean este una din vocile remarcabile ale melosului oșenesc, fiind supranumită ”Privighetoarea Oașului”. De-a lungul unei vieți întregi, artista a adunat...

Minoră de 16 ani, dispărută

În cursul zilei de 06.12.2019, o minoră de 16 ani a plecat la cumpărături în municipiul Satu Mare și nu s-a mai întors acasă....