More


  Reprezentanţii FIRMELOR DE ASIGURĂRI susţin că SĂTMĂRENII sunt prea ZGÂRCIŢI. Ce spune PREFECTUL

  =

  prefectura

  Prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram, a convocat la cabinetul său o întâlnire cu reprezentanţii firmelor de asigurări din judeţ. Tema acestei şedinţe a fost situaţia păgubiţilor în urma evenimentelor meteorologice şi hidrologice petrecute în judeţul Satu Mare în perioada 25-30 mai. Demersul întreprins de prefect vine în sprijinul cetăţenilor pentru ca aceştia să poată fi despăgubiţi prin toate mijloacele posibile.

  Reprezentanţii firmelor de asigurări au declarat că situaţia celor păgubiţi este sub control, majoritatea dosarelor de daună sunt instrumentate şi urmează a fi soluţionate. În urma discuţiilor reiese faptul că daunele produse au fost constatate cu preponderenţă la clădiri, autovehicule şi culturi agricole.

  Potrivit reprezentanţilor firmelor de asigurări reiese faptul că gradul cel mai ridicat de conştientizare a încheierii unei poliţe de asigurare este în rândul persoanelor vârstnice şi, de asemenea, că multe persoane optează pentru cea mai ieftină poliţă de asigurare în detrimentul unei poliţe mai complexe care asigură toate riscurile.

  Prefectul a asigurat reprezentanţii firmelor de asigurări de tot sprijinul în vederea conştientizării populaţiei privind importanţa unei poliţe de asigurare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img