More


  SĂRĂCIE vândută la TALCIOC. VEZI ce se mai VINDE şi ce se mai CUMPĂRĂ la PIAŢA DE VECHITURI

  =

  talcioc1

  Piaţa de vechituri a fost azi plină ochi de sătmăreni, care au profitat şi de vrema frumoasă de afară. Puţini dintre aceştia erau cumpărători adevăraţi, mulţi dintre ai venind aici doar ca să mai “caşte ochii”.

  talcioc2

  Hainele de vară precum tricourile, pantalonii scurţi, pantalonii lungi şi subţiri, dar şi rochiţele şi fustele, erau cele mai căutate de cumpărători. Preţul acestora oscila între 5 lei bucata (în cazul tricourilor şi a pantalonilor scurţi) şi 10 lei (în cazul pantalonilor lungi şi a rochiţelor). Toate preţurile erau, însă, negociabile.

  talcioc3

  La atâta lume, nu a lipsit nici celebrul sport al întoarcerii hainelor. Cei care doreau să cumpere ceva, învârteau frenetic hainele expuse la vânzare.

  talcioc4

  talcioc7

  Destul de multă lume şi la sectorul dedicate bicicletelor. De aici se puteau cumpăra biciclete la 250-300 de lei, iar pentru pretenţioşi preţul era mai mare.

  talcioc5

  talcioc6

  Una peste alta, potrivit comercianţilor a fost o zi bună azi în Piaţa de vechituri, chiar dacă vânzările nu au mers chiar foarte bine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img