More


  SATU MARE se transformă în CAPITALA modei. VEZI cine va EXPUNE la FASION’S NIGHT OUT

  =

  moda-8

  Nu mai puţin de 16 colecţii de modă vor fi prezentate la cea de a treia ediţie a “Fashion’s Night Out”, evenimentul este organizat de “Trust Models” și Hotel „Dana” din Satu Mare, se va desfăşura vineri, 12 iunie, cu începere de la ora 19.00, la Hotel Dana I. Prezentarea va avea loc în aer liber şi va fi urmat de pool party la piscina hotelului.

  Moda33

  Noutatea acestei ediții este faptul că se vor prezenta colecțiile designerilor din trei județe: Satu Mare, Maramureș și Cluj. “Devoratorii de modă vor putea vedea în cadrul acestui maraton diferite colecții de la rochii de seară (din dantelă, broderii, diverse aplicații), la rochii de vară (scurte, motive hippi, florale), rochii de mireasă și costume de gală pentru bărbați. Totodată, va fi prezentată și o colecție de haine dedicată bărbaților. Nu am uitat nici de cei mici, pentru ei se vor prezenta rochițe care ne introduc într-o lume magică de basm”, a precizat Kariklea David.

  semida

  În cadrul evenimentului, manechinii Agenției “Trust Models” vor prezenta și ultima colecție a Semidei Sărmășag „Aripi de paradis”, creatoarea de modă care și-a pierdut viața în seara de 25 aprilie, într-un accident de circulație la ieșirea din Negrești-Oaș, spre Bixad.

  moda

  Designerii care își vor prezenta noile colecții sunt Alexandra Danciu (MikA), Alex Jurj, Cosmin Mureșan (CM – creation de mode), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureșan (Atelier „Cris Fashion”), Diana Breban, Emi Jurj, Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Iulian Crăciun (Expresiv), Larisa Cădar (Karra Launi by Larisa Cădar), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Lorand Coza, Mihaela Cirlugea, Ramona Năprădean, Sebastian David (CM – creation de mode) și Semida Sărmășag.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img