More


  ŞTRANDURILE, luate cu asalt de SĂTMĂRENI. MINIVACANŢA de Rusalii petrecută în BAZINE şi pe TOPOGANE

  - Advertisement -

  DSC_0759

  Ştrandurile din Satu Mare au fost azi pline de sătmăreni, dar şi de turişti veniţi din judeţele în vecinate. Aceştia au profitat de minivacanţa de Rusalii şi, profitând şi de vremea bună de afară, au ales să se răcorească în bazine sau să se dea pe topogane.

  DSC_0756
  Aproape 2.000 de persoane au ales să se distreze a doua zi de Rusalii la aquapark-ul „Aquastar”. Aici era plin de lume la orele amiezii, şi lumea continua să vină. Potrivit administratorilor aquapark-ului, în afară de sătmăreni aici au venit turişti din Maramureş, Sălaj, Cluj sau Bistriţa-Năsăud, dar şi foarte mulţi din Ungaria.

  DSC_0743

  Dacă cei tineri preferau topoganele şi bazinele cu apă de înot, cei mai de vârsta a doua şi a treia au ales să facă plajă sau să îşi petreacă timpul în apa termală.

  DSC_0746

  DSC_0751

  DSC_0758

  DSC_0752

  La Ştrandul „Termal” erau câteva sute de persoane. Mulţi dintre aceştia, în special cei mai în vârstă, au preferat apa termală. Cei mai tineri, care au venit „în gaşcă”, au ales bazinele de înot. Unul dintre aceştia a spus că trebuia să fie la muncă, însă a preferat ştrandul.

  DSC_0722

  DSC_0732

  DSC_0736

  DSC_0737

  Este foarte probabil ca după-amiază, când în amebele situaţii întră în vigoare unele reduceri de preţuri, numărul celor care au ales să-şi petreacă a doua zi de Rusalii la ştrand să crească.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img