More


  Weekend SĂLBATIC în JUDEŢ. BĂRBAŢI şi FEMEI s-au luat la palme, pumni şi picioare

  - Advertisement -

  20

  La data de 26 iunie 2015, poliţiştii Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe raza localităţii Odoreu, judeţul Satu Mare, o persoană de sex feminin ar fi fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ramona E. i-ar fi aplicat numitei Ana B. lovituri cu palma la nivelul feţei şi a corpului. Incidentul s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri personale. În acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical.
  Ieri, la ora 17.49, tot poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Petea a avut loc un incident. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, între Iosif M. şi concubina sa a intervenit un conflict spontan, în timpul căruia bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri cu pumnii la nivelul corpului, provocându-i leziuni. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

  22
  Duminică , la orele 19.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Valea Vinului au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire, pe raza localităţii Hrip. Oamenii legii au efectuat investigaţii, în urma cărora s-a constatat că, Iosif S. şi Istvan J. i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona feţei şi la nivelul corpului, numitului Ştefan S. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri care au dus la un conflict spontan.

   

  21
  Ieri, la orele 22.45, poliţiştii de ordine publică ardudeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Ardud, un tânăr ar fi fost agresat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că pe fondul unor neînţelegeri şi a unor discuţii contradictorii, un tânăr de 22 de ani, i-ar fi aplicat unui alt tânăr, în vârstă de 19 ani, mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi un obiect contondent. În ultimele două situaţii nu a fost necesară întervenţia personalului medical. În toate cazurile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img