More  Apicultor ATACAT de ALBINE la Tăşnad. Paramedicii de pe AMBULANŢĂ l-au SALVAT

  - Advertisement -

  stup1

  Un apicultor din Tăşnad a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat de albine în timp ce încerca să colecteze miere.

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat ieri, în jurul orei 11.00, să intervină la un incident petrecut la Tăşnad unde un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost înţepat de albine care se afla în stare de inconştienţă şi stop respirator.

  La locul solicitării, echipajul medical de urgenţă cu asistent găseşte pacientul în stop cardio-respirator. Ambulanţierii încep manevrele de resuscitare şi a solicitat un echipaj cu medic de la staţia centrală Satu Mare.

  stup2

  Echipajul cu asistent efectuează manevere de resuscitare a pacientului (efectuează protezarea căii aeriene, ventilează pe balon pacientul şi porneşte cordul prin administrare de medicamente) astfel încât, după sosirea echipajului cu medic au fost făcute eforturi pentru stabilizarea pacientului.

  În cele din urmă, pacientul a fost stabilizat şi a fost transportat la Urgenţe cu tensiune arterială măsurabila şi ventilat mecanic.

  stup3

  Din afirmaţiile aparţinătorilor reiese că pacientul era alergic la înţepătura de albine dar cu toate acestea el a fost cel care a recoltat mierea de albine, familia deţinând câţiva stupi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0