More  Atenţie la ŢEPARII care se dau drept INSPECTORI ANAF. Aceştia SOLICITĂ date despre FIRME

  - Advertisement -

  anaf2

  În urma sesizărilor primite cu privire la recepționarea unor apeluri telefonice de la diverse persoane care, sub pretextul desfășurării unui sondaj de opinie de către ANAF, le solicită diverse informații confidențiale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare atrage atenţia contribuabilor să se ferească de astfel de impostori.

  ANAF efectuează în acestă perioadă un singur sondaj de opinie, derulat telefonic, care nu cuprinde întrebări referitoare la date ale contribuabililor legate de conturi bancare, carduri asociate conturilor deschise sau de cuantumul datoriilor la bugetul de stat.

  anaf1

  Sondajul efectuat de ANAF are ca obiectiv evaluarea efectelor și rezultatelor campaniei media care se află în desfășurare, iar singurele întrebări din chestionar care vizează detalii legate de companie sunt următoarele:

  În ce an a fost înființată compania dvs.?
  Care este codul CAEN al companiei dvs.?
  Care este numărul mediu de angajați în anul 2014?
  Care este cifra de afaceri în anul 2014?
  În ce JUDEȚ este sediul companiei/firmei dvs.?
  În ce LOCALITATE este sediul companiei/firmei dvs.?
  Ce tip de contribuabil sunteți? (mare, mijlociu, mic).

  Orice alte întrebări legate de persoane fizice sau de companii nu fac parte din chestionarul ANAF.

  anaf3

  “Întrucât asupra acestei situații există suspiciunea unei tentative de fraudă, vă rugăm să acordați o atenție deosebită în cazul în care primiți solicitări de natura celor de mai sus și vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare în vederea depistării persoanelor vinovate”, se arată în atenţionarea remisă de fiscul sătmărean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts