More  Avansări în GRAD la JANDARMERIE. VEZI câţi JANDARMI au avut acest PRIVILEGIU

  - Advertisement -

  jan1

  Jandarmeria sătmăreană s-a aflat azi în sărbătoare prin faptul că un număr de 11 jandarmi din care doi ofiţeri şi nouă de subofiţeri au fost recompensaţi cu înaintarea în gradul următor.

  Ceremonia militară organizată cu prilejul avansării în grad la termen a 11 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare a avut loc azi. începând cu ora 9.00, la sediul unităţii.

  În cadrul ceremoniei, colonelul Vasile Bocea a dat citire Ordinului Ministrului de avansare în grad a doi ofiţeri, iar apoi s-a dat citire Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare de avansare a celor nouă subofiţeri.

  jan2

  Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către inspectorul şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi astăzi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate.

  Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe.

  jan3

  Astfel, în gradul de locotenet au fost avansaţi sublocotenenţii Vlad Ionuţ Chiuzbăian şi Ionuţ Gabriel Codeus.

  De asemenea, la gradul de plutonier major au fost avansaţi plutonierii Nicolae Alin Baloş, Răzvan Ionuţ Bota, Călin Gheorghe Dohan, Mihai Ioan Havrincea, Joszef Istvan Horvath, Cristian Cosmin Pop, Cristian Nelu Prefungă, Ioan Marius Sarca şi Ion Petre Zbona.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts