More


  BĂTĂI la CĂUAŞ şi PELEŞ. O femeie a fost LOVITĂ cu o sticlă ÎN CAP

  - Advertisement -

  bataie1

  La Căuaş şi Peleş au avut loc duminică două scandaluri în urma cărora victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

  Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi de către un bărbat care reclama faptul că, în timp ce se afla pe raza localităţii Căuaş, ar fi fost bătut.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri între reclamant şi un alt bărbat, a intervenit un conflict spontan în timpul căruia cel din urmă i-ar fi aplicat lui Alexandru P. lovituri cu palmele la nivelul feţei, lovituri în urma cărora, partea vătămată ar fi căzut la pâmânt.

  bataie2

  Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

  Duminică seara, în jurul orelor 22.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată la Peleş.

  Din investigaţiile efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool, Levente B. i-ar fi aplicat numitei Gabriela G. o lovitură cu o sticlă de bere, la nivelul capului.

  bataie3

  Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare, nici în acest caz, nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

  În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img