More


  Courtney Alexis Stodden, ţinută inedită pentru o schimbare de locuinţă

  =

  5
  Ce nu face o vedetă de dragul audienţei?! Mai ales dacă vorbim despre o actriţă americană, protagonista unui reality-show wxtrem de popular în Statele Unite… Courtney Alexis Stodden a fost surprinsă zilele trecute în plin proces de mutare. Blondina şi-a cărat lucrurile din vechea locuinţă pe tocuri extreme: 20 de centimetri! Plus un decolteu ameţitor!

  Courtney Alexis Stodden este o vedetă de televiziune americană. A devenit cunoscută în 2011, când, la vârsta de 16 ani s-a căsătorit cu actorul Doug Hutchison, care la acel moment avea 51 de ani. În prezent, blondina are propriul reality-show, extrem de popular în Statele Unite.

  Zilele trecute, cei doi s-au mutat din locuinţa lor din Los Angeles, iar paparazii i-au surprins cărându-şi lucrurile. Şi, pentru că erau şi filmaţi de echipa care realizează reality-show-ul, Courtney era extrem de aranjată. Prea aranjată, zicem noi, pentru o operaţiune de mutat lucruri. Actriţa purta nişte pantofi cu tocuri extre de înalte, aproximativ 20 de centimetri, şi o bluză extrem de decoltată.

  De altfel, atunci când s-a aplecat peste fereastră, decolteul i-a jucat feste! În schimb, paparazzii au fost pe fază şi au surprins momentul în care s-a văzut un sân.

  6  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img