More


  Dansatoarea la bară Larisa Bercea e periculos de sexy

  =

  5

  Are 24 de ani, iar în 2012 a vrăjit milioane de români cu dansul ei de la “Românii au talent” (PRO TV). De atunci, pe Larisa Bercea se bat cei mai în vogă solişti, care şi-o doresc în videoclipuri. După Snoop Dogg şi Inna, de ea se bucură acum şi americanul Pitbull.

  Un costum de baie minuscul, confecţionat din multe lanţuri şi puţină piele, lasă la vedere ceea ce numai iubiţii Larisei văd în dormitor.

  larisa bercea bikini

  Priveliştea sexy, interzisă minorilor, poate fi admirată în videoclipul piesei ”We can do it”, lansat zilele trecute pe piaţă şi în care românca noastră are rolul principal.

  Pitbull

  Pitbull

  Materialul aparţine rapper-ului american Pitbull, cel care a colaborat şi cu Jennifer Lopez şi Christina Aguilera şi care o foloseşte acum pe Larisa noastră la potenţial maxim. Românca îşi expune zona inghinală, funduleţul bombat şi sânii obraznici, fără să ne ofere însă şi un număr de dans la bară, “sport” prin care şi-a câştigat notorietatea, în 2012, la “Românii au talent”.

  Chiar dacă atunci nu a câştigat premiul de 120.000 de euro, Larisei i s-au deschis multe uşi în urma concursului de la PRO TV.

  A dansat şi pentru Mutu şi Snoop Dog

  Adi Mutu, fermecat de Larisa

  Larisa Bercea nu este la prima colaborare cu un artist internaţional. Ea a lucrat cu Inna la videoclipul piesei “Diggy Down”, dar a dansat şi pentru Snoop Dogg în clipul melodiei “Acrobat”, în care apare şi fotbalistul Adrian Mutu. Nici manelistul Florin Salam nu a ratat-o şi a luat-o, recent, pe Larisa la filmările piesei “Mă omoară, mă omoară”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img