More


  Decizia de respingere a Codului Fiscal, luată împotriva intereselor României

  =

  Victor-Ponta

  Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, că decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal este una “pur politică”, de blocare a activităţii economice a Guvenului, precizând că această decizie este “luată împotriva intereselor României”.

  Victor Ponta a arătat, în postarea de pe pagina sa de Facebook, că decizia lui “Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal ( agreat şi lăudat de mediul de afaceri, votat în unanimitate de Parlament, aşteptat de societatea românească în ansamblu nu doar pentru că readuce cota de TVA la 19% ci pentru că garantează dezvoltarea economică şi socială a ţării ) are doar două posibile explicaţii: 1. este o decizie pur politică de blocare a activitaţii economice a Guvernului şi a ţării cu orice cost; 2 – este o decizie luată în afara României şi împotriva intereselor României pe care Iohannis trebuie să o aplice cu orice risc”.

  Primul ministru a subliniat faptul că, “indiferent care din cele două variante este cea reală, pentru români este cea mai proastă veste posibilă”, precizând totodată că e “pentru cei care au votat în noiembrie cel mai clar semn că au fost înşelaţi”.

  Premierul a mai arătat că este şi o veste bună, şi anume că “azi putem consemna finalul oricărei iluzii despre noul PNL (mai slugarnic şi mai neserios chiar şi decât vechiul PDL)- după ce au spus cât de bun e Codul Fiscal care este de fapt liberal, după ce au pus în programul lor de guvernare cota de 19% ca bază (amendamentul a fost al lor în Comisia de buget) şi după ce au votat în unanimitate în urma cu trei săptămâni în Camera Deputaţilor proiectul – acum vor spune că are dreptate Iohannis şi Codul Fiscal e foarte prost!!!”

  Premierul a încheiat spunând că noul PNL este condus de “reprezentanţi nu doar slugarnici şi ticăloşi, ci de-a dreptul nişte moluşte politice! Se vor sinucide jalnic – Să le fie ţărâna politică uşoară!”

  Preşedintele Klaus Iohannis a respins noul Cod Fiscal şi l-a retrimis Parlamentului spre reexaminare, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după o “riguroasă analiză” a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img