More


  Descoperire macabră la Satu Mare

  =

   

  cadavru4

  Un cadavru uman aflat în stare de putrefacţie a fost descoperit duminică dimineaţa lângă biserica de la Cap Pod Golescu de un credincios aflat în drum spre biserică. Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti pentru necropsie.

  Un credincios sătmărean a descoperit duminică dimineaţa un cadavru aflat în stare de putrefacţie chiar în timp ce se ducea la biserică. Trupul neînsufleţit a fost descoperit chiar în spatele bisericii de la Cap Pod Golescu. Imediat ce a găsit cadavrul, sătmăreanul a solicitat intervenţia autorităţilor prin 112.

  La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical de urgenţă cu medic de la Ambulanţă precum şi un echipaj de Poliţie. La locul solicitării a fost găsit cadavrul unui bărbat, cel puţin după îmbrăcăminte, aflat în stare de putrefacţie. A fost solicitată intervenţia criminaliştilor.

  Potrivit unor surse judiciare, bărbatul decedat este din Satu Mare, are circa 60 de ani, şi după prima examinare nu prezenta urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost preluat de legişti şi transportat la morgă unde urmează să fie făcută autopsia.

  Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare au afirmat că medicii legişti au concluzionat că decesul ar fi survenit la data de 15 iulie, iar cauza decesului a fost cardiomiopatie dilatativă. În acest caz nu sunt suspiciuni de omor.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img