More


  După ani de AŞTEPTARE, sătmărenii vor avea restaurant de tip McDrive la BURDEA

  =

   11

  Consilierii sătmăreni au dat azi un vot favorabil proiectului de hotărâre în urma căruia urmează să se realizeze în intersecţia de la Burdea un restaurant fast-food de tip McDrive.

  “Prin adresa cu nr.14341/2015, societatea Dam Invest cu sediul în Franţa, ne aduce la cunoştinţă interesul lor de a deschide un restaurant tip fast food, gen KFC, Mc Donalds sau similar în municipiul Satu Mare, urmând ca societatea Dam Invest să suporte integral cheltuielile de construire şi funcţionare a acestui obiectiv. În urma unor analize efectuate de specialiştii lor, s-a stabilit că zona pretabilă acestei activităţi ar fi situată pe amplasamentul fostei staţii de carburanţi OMV din aproprierea intersecţiei Burdea. Regimul de înălţime propus: P-P+2”, se arată în poziţia Primăriei Satu Mare.

  10

  Reamintim că grupul onsilierilor municipali UDMR și PNL au amânat în cadrul penultimei şedinţe proiectul privind construcția unui resturant tip McDrive în Satu Mare, la Burdea, în locul fostei benzinării OMV. Consilierul Peter Szocs s-a plâns că s-ar distruge spațiu verde și că nu s-a precizat ce anume se dorește a se construi aici. Asta chiar dacă în nenumărate ori primarul Dorle Coica a arătat că investiţia ar urma să fie făcută de către un investitor francez ce deține fracciza Quick Group fast – food.

   

  12  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img