More


  Femei BĂTUTE la greu în WEEK-END. Rupt de BEAT, un bărbat şi-a luat SOŢIA la bătaie

  =

  batuta1

  La acest sfârşit de săptămână, trei sătmărence au fost victimele unor bătăi primite din partea unor bărbaţi.

  Astfel, sâmbătă seara, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi telefonic de către o femeie de 48 ani din Oar despre faptul că a fost bătută de soţul ei. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi în urma unor discuții contradictorii, K. Andras, în vârstă de 52 ani, şi-a lovit soţia în zona capului şi a membrelor, cauzându-i leziuni. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  batuta3

  În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că vecina sa, P. Terezia, de 81 de ani, din Halmeu, a fost bătută de către un bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că agresorul a pătruns în locuinţa victimei pe uşa aflată deschisă şi, prin agresiune fizică, a încercat să obţină bani. În cursul aceleiaşi zile, oamenii legii au reuşit identificarea autorului faptei, pe raza localităţii Halmeu, acesta fiind B.Robert, de 28 ani, din localitatea Medieşu Aurit. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie.

  batuta2

  Tot sâmbătă, poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş, au fost sesizati telefonic despre faptul că două persoane au fost agresate fizic în localitatea Vama. Poliţiştii deplasaţi la fata locului au stabilit faptul că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, B. Petrică, de 30 ani, din Vama, i-a agresat fizic pe stradă, chiar în faţa locuinţei lor, pe V. Dănuţ, de 24 ani, şi pe mama acestuia V. Aurica. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img