More  FEMEIE bătută de trei BĂRBAŢI la BATARCI. Aceasta a cerut să se facă DREPTATE

  - Advertisement -

  strada3

  O femeie din Batarci a fost bătută în urmă cu câteva zile de trei bărbaţi pentru că a avut curajul să solicite să fie eliberat un drum public ocupat abuziv, după părerea sa, de un alt cetăţean.

  Este vorba despre Ana Toma, care a solicitat azi, în cadrul audienţelor, ajutorul Prefecturii pentru eliberarea acestui drum. Cu această ocazie, femeia s-a plâns că în urmă cu câteva zile i-a cerut celui să elibereze drumului celui care l-a ocupat abuziv dar a primit drept răspuns o mamă de bătaie din partea celui reclamat, a fiului acestuia şi a altui bărbat.

  strada2

  Prefectul Eugeniu Avram a precizat că va urmări personal ceea ce se întâmplă la Batarci.

  Din câte ştiu eu, cazul drumului închis de la Batarci se află în instanţă, iar cel care a ocupat drumul a fost amendat. Potrivit unor informaţii de ultimă oră, se pare că vineri va fi dată o ordonanţă prezidenţială pentru eliberarea drumului respectiv – a precizat prefectul Avram.

  strada1

  Alături de Ana Toma, la audienţele de la Prefectură s-a prezentat şi Ana Lung, care a reclamat o serie de ilegalităţi care se întâmplă în comuna Batarci.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts