More


  La VOLAN, fără PERMIS

  =

  permis2

  Poliţiştii rutieri sătmăreni l-au identificat ieri în trafic pe DN 1C, în localitatea Draguşeni, pe M. Sever, în vârstă de 43 ani, din Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, care conducea autoutilitara marca VW Transporter fără a poseda permis de conducere de nicio categorie. Alături de acesta s-a aflat şi M. Ileana, de 38 ani, care i-a încredinţat spre conducere autovehiculul cunoscând faptul că acesta nu poseda permis de conducere.

  permis1

  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de încredinţarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  Tot ieri, poliţiştii Serviciului Rutier au identificat-o în trafic, pe DN 1C, în localitatea Iojib, pe D.Roxana de 28 ani, din Iojib, care conducea autoturismul marca BMW, fără a poseda permis e conducere de nicio categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drum public a unui vehicul fără permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img