More


  Noi lideri tineri, comunicare mai bună a minştrilor

  =

  dragnea

  Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, programul de redresare a PSD, cu deschiderea partidului pentru intelectuali de stânga, platformă online pentru dezbateri cu tinerii, activarea departamentelor, training cu candidaţii, newsletter săptămânal, comunicare mai bună a miniştrilor.

  Dragnea a spus, într-o conferinţă de presă, că doreşte un nou proiect pentru societate, cu deschiderea partidului spre modernizarea stângii şi atragerea de oameni de stânga şi realizarea unui climat politic diferit, care presupune un dialog politic între partide, dar şi între Guvern, Parlament, Preşedinţie. ”Să ne reactivăm. Gândim un nou proiect politic pentru societate, deschidem partidul pentru modernizarea stângii, vom aduce alături de noi oameni de stânga chiar dacă ne critică. PSD va contribui activ la realizarea unui climat politic diferit, caracterizat printr-un dialog politic între partide şi între Guvern, Parlament, Preşedinţie. Vom instituţionaliza clar calitatea de simpatizant, sunt mulţi tineri care sunt simpatizanţi ai PSD şi nu ţin neapărat să se înregimenteze. Vom pregăti o nouă generaţie de lideri tineri, după generaţia lui Ponta”, a declarat Dragnea. El a menţionat că vor fi organizate dezbateri cu tinerii şi o platformă online pentru aceste dezbateri şi vor fi reactivate cluburile şi departamentele partidului.

  În ceea ce priveşte managementul candidaţilor partidului, Dragnea a spus că, până în 15 octombrie, fiecare organizaţie va transmite propuneriile pentru funcţiile de primar, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri, însoţite de o fişă din care să reiasă sondaje de opinie, pregătirea profesională, moralitate, integritate, iar aceste propuneri vor fi analizate de o echipă de la partid. Potrivit lui Dragnea, candidaţii vor urma un program de training şi va fi realizată o fişă electorală pentru fiecare localitate, cu harta electorală.

  În privinţa comunicării interne, Dragnea a anunţat comunicarea prin sistemul video cu organizaţiile din teritoriu pentru ca membrii partidului să afle în timp util despre deciziile partidului şi să-şi spună opiniile: ”Vom realiza sistemul de video cu comunicarea în ţară, cel mai util – membrii află în timp util despre intenţiile şi deciziile conducerii. Se vor transmite mesaje, membrii vor fi informaţi de activitatea miniştrilor. Vom realiza un newletter săptămânal, vor fi conferinţe de presă la sediul central şi în fiecare judeţ”.

  Preşedintele interimar al PSD a mai arătat că miniştrii trebuie să comunice, în apariţiile publice, ce fac în domeniul pe care îl gestionează: ”Un ministru care merge la emisiune şi comunică pe alte teme nu ajută premierul şi nici partidul”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img