More


  O mână CRIMINALĂ a produs un INCENDIU devastator la Terebeşti. Mai multe gospodării au fost puse în PERICOL

  =

  IMG_5307

  Din motive doar de el ştiute, un piroman a incendiat azi noapte un sopron cu paie în localitatea Terebeşti, punând astfel în pericol şi gospodăriile din jur. Intervenţia pompierilor, care au luptat mai bine de patru ore cu flăcările, a făcut ca focul să nu se extindă.

  Miercuri seara, în jurul orei 23.10, pompierii sătmăreni au fost despre producerea unui incendiu izbucnit în incinta unei gospodării din localitatea Terebeşti.

  IMG_5309

  La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD, care au intervenit pentru lichidarea incendiului în cooperare cu SVSU Terebeşti.

  Pompierii au constatat că ardeau baloţii de paie şi fân dintr-o şopron, cu pericol de propagare la gospodăriile învecinate. Au ars, aproximativ 1.200 de baloţi de paie, 2.000 de baloţi de fân şi acoperişul şopronului pe o suprafaţă aproximativă de 300 metri pătraţi.

  IMG_5312

  Potrivit pompierilor, focul a fost intenţionat de către o mână criminală, însă cel puţin deoacamdată nu se ştie cine a făcut acest lucru şi de ce.

  Incendiul a fost lichidat, datorită operativităţii pompierilor, la ora 3:48 şi, din fericire, nu au existat persoane rănite.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img