More


  Otilia Bilionera, dezvăluri şocante din viaţa ei intimă cu iubitul turc! “Mă pune să…”

  =

  5

  Cine ar fi spus că un bărbat va reuşi să o ţină pe Otilia sub papuc? Dar iată că artista face mari sacrificii din dragoste, cel puţin atunci când iubitul turc este lângă ea.
  Pentru că este Ramadamul, cântăreaţa a fost nevoită ca în ultima lună să-şi ascundă trupul în haine cât mai largi pentru a nu-l tenta: „Am încercat să-i respect religia. A fost în ţară dar a trebuit să mă îmbrac cu o cămaşă de noapte lungă de bunică, ca să nu-l tentez. Pentru că în Ramadam nu ai voie să faci nimic. Ţii post, te rogi, deci mi-a spus dacă vin o să te rog să îţi iei o cămaşă foarte largă ca să nu-ţi văd formele trupului”.
  6
  Mai mult, Otilia consideră că ceea ce îi „impune” iubitul ei este o privare de libertate. „Este o privare de libertate. Respect foarte mult femeile care fac acest lucru. Este de admirat că se păstrează doar pentru familie, doar pentru bărbaţii lor, dar eu nu aş putea să fac asta. La început, când mă vedea în pantaloni scurţi: Nu, că ţi se vede fundul, ţi se văd sânii, decolteul e prea mare”.

  Însă îi putem vedea formele apetisante în cel mai recent videoclip, al piesei “Aventura”.

  7  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img