More  PERICOL public pe DRUMURILE judeţului. A fost PRINS la VOLAN BEAT şi fără PERMIS

  - Advertisement -

  BEAT1

  Un sătmărean a fost depistat că se afla la volanul unui autoturism în stare de ebrietate şi fără permis de conducere după ce a produs un accident de circulaţie.

  Astfel, luni, la ora 23.22, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 19 F, în localitatea Apa, judeţul Satu Mare, se află un autoturism răsturnat.

  BEAT2
  Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului care au stabilit că Vasile S. a condus autoturismul marca Hyundai, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile drum, carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti.

  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemeea în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

  BEAT3

  În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul, pentru care leagea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul recoltări mostrelor biologice de sânge are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l în sânge şi conducerea pe drumurile a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts