More


  Președintele Klaus Iohannis a participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg

  =

  1

  Președintele Klaus Iohannis a participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, șeful statului declarându-se un susținător al evenimentelor culturale datorită puterii culturii “de a reuni oamenii”.

  “Am participat astăzi la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitat de onoare al președintelui Austriei, domnul Heinz Fischer. Festivalul, care se desfășoară în locul nașterii lui Wolfgang Amadeus Mozart, reunește iubitori de muzică, operă și teatru din toate colțurile lumii și reprezintă o tradiție, fiind organizat încă din anul 1920. Cred în puterea culturii de a reuni oamenii și sunt un susținător al evenimentelor culturale, care fac orașele ce le găzduiesc să vibreze, să fie pline de viață, promovând totodată identitatea acelui loc”, susține președintele Iohannis într-o postare de duminică pe pagina sa de Facebook.

  De asemenea, președintele Klaus Iohannis a avut, duminică, la Salzburg, o întrevedere de lucru cu președintele Austriei, Heinz Fischer, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img