More


  SĂTMĂRENII, topiţi de CANICULĂ. Temperaturi INFERNALE la Satu Mare

  =

  IMG_2666

  Temperaturile extrem de ridicate înregistrate azi în municipiul Satu Mare i-a determinat pe sătmăreni să stea prin case şi să evite deplasările la orele amiezii. Zona centrală a oraşului are aproape pustie.

  IMG_2659

  Judeţul Satu Mare se află în aceste zile sub cod galben de caniculă, iar temperaturile înregistrate în municipiul reşedinţă de judeţ s-au apropiat de 40 de grade la umbră.

  Spre exemplu, în jurul orei 13.30, termometrul de vizavi de Casa de Modă, amplasat la o înălţime de circa 4 metri, indica o temperatură de 44 de grade. La nivelul asfaltului, temperaturile erau însă de circa 50 de grade.

  IMG_2660

  Sătmărenii au resimţit însă şi mai puternic canicula. Zona pietonală Corneliu Coposu, care în condiţii normale arată ca un furnicar, era pustiu azi la orele amiezii. Doi-trei sătmăreni s-au adăpostit de caniculă la umbra copacilor din faţa Complexului Comercial „Someşul”.

  IMG_2655

  Temperaturile caniculare vor continua să se menţină până la sfârşitul acestei săptămâni, astfel că sătmărenii mai au de îndurat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img