More


  STAŢIA de sub Podul DECEBAL va DISPĂREA. VEZI când va fi DESFIINŢATĂ

  - Advertisement -

  statie1

  Odată cu aprobarea de către Consiliul Local al municipiului Satu Mare a noului regulament de acces şi stabilirarea staţiilor pentru autovehiculele care execută transport de călători, staţia improprie de sub Podul Decebal va fi desfiinţată.

  Noul regulament va intra în vigoare din data de 1 septembrie şi prevede atât rutele pe care pot cirula microbuzele pe raza municipiului Satu Mare, cât şi staţiile de unde pot lua călători.

  În expunerea de motive a acestui proiect de hotărâre se arată că în municipiul Satu Mare există patru autogări şi anume vechea Autogară, Autogara Prisma (strada Luceafărului, lângă stadionul Olimpia), Autogara Fanny (la Burdea) şi Autogara Transurban (la sediul societăţii). Acestea sunt singurele locuri în care transportatorii vor putea staţiona pentru că doar aici se ofere condiţii decente persoanelor transportate privind îmbarcarea şi debarcarea lor, păstrarea bagajelor, aşteptarea îmbarcării în săli de aşteptare.

  statie3

  Prin anexele de la acest proiect de hotărâre au fost stabilite traseele pe care transportatorii de persoane, fie ei din judeţ sau din alte judeţe, le pot face pe cuprinsul municipiului Satu Mare, care sunt presărate, din loc în loc, cu circa 20 de staţii. Transportatorii nu vor avea dreptul să se abată de la aceste rute.

  statie2

  Cum staţia de sub Podul Decebal nu se află pe niciuna dintre aceste rute, cu alte cuvinte transportatorilor le va fi interzis să ajungă în zona respectivă, aceasta va fi desfiinţată. În aceste condiţii, călătorii care urcau pe microbuze din această staţie vor trebui să se îndrepte spre staţiile cele mai apropiate: Liceul Economic, Burdea sau Parcul Soarelui. Proiectul a fost aprobat în unanimitate de consilierii sătmăreni, şi va intra în vigoare din data de 1 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img