More


  Ştrandul, REFUGIU din faţa CANICULEI. Sătmărenii aleg între apa TERMALĂ şi bazinele de ÎNOT

  =

  strand1

  Ştrandul Nord Vest Termal Park reprezintă zilnic un refugiu în faţa caniculei pentru sute de sătmăreni. Cele şapte bazine ale ştrandului sunt aproape pline în fiecare zi de sătmărenii veniţi să-şi petreacă într-un mod cât mai agreabil timpul liber.

  strand2

  Dacă cei mai în vârstă aleg proprietăţile curative ale apei termale, cei tineri preferă să înoate şi să sară în bazinele de înot. Având în vedere temepraturile ridicate care se anunţă în perioada următoare, numărul celor care vin la ştrand va rămâne în continuare ridicat.

  Sătmărenii, şi nu numai, aleg să vină aici datorită bazinelor curate, bine întreţinută. De asemenea, spaţiul verde şi locurile de joacă pentru copii constituie alte puncte de atracţie în ochii sătmărenilor.

  strand3

  Ştrandul dispune de şapte bazine, atât cu apă rece cât şi cu apă termală, astfel încât toată lumea este mulţumită. “Mă bucur că am prins această zi frumoasă în care mă pot relaxa în voie. Condiţiile sunt excelente. Vin frecvent la acest ştrand, mai ales în zilele caniculare”, ne-a declarat unul dintre sătmărenii aflaţi la ştrand. “Ne bucură faptul că afară e soare şi am venit cu o gaşcă de prieteni să ne răcorim la ştrand. Apa este foarte bună, atmosfera la fel, aşa că-i mai aşteptăm şi pe alţii”, ne-a spus un tânăr venit la ştrand împreună cu o gaşcă numeroasă de prieteni.

  strand4

  Apa termală este analizată periodic din punc de vedere fizico-chimic şi microbiologic. Apa de la Nord Vest Termal Park prezinta interes terapeutic pentru cura externa în afectiuni reumatismale-degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni post traumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice, afectiuni dermatologice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img