Ştrandul, REFUGIU din faţa CANICULEI. Sătmărenii aleg între apa TERMALĂ şi bazinele de ÎNOT

strand1

Ştrandul Nord Vest Termal Park reprezintă zilnic un refugiu în faţa caniculei pentru sute de sătmăreni. Cele şapte bazine ale ştrandului sunt aproape pline în fiecare zi de sătmărenii veniţi să-şi petreacă într-un mod cât mai agreabil timpul liber.

strand2

Dacă cei mai în vârstă aleg proprietăţile curative ale apei termale, cei tineri preferă să înoate şi să sară în bazinele de înot. Având în vedere temepraturile ridicate care se anunţă în perioada următoare, numărul celor care vin la ştrand va rămâne în continuare ridicat.

Sătmărenii, şi nu numai, aleg să vină aici datorită bazinelor curate, bine întreţinută. De asemenea, spaţiul verde şi locurile de joacă pentru copii constituie alte puncte de atracţie în ochii sătmărenilor.

strand3

Ştrandul dispune de şapte bazine, atât cu apă rece cât şi cu apă termală, astfel încât toată lumea este mulţumită. “Mă bucur că am prins această zi frumoasă în care mă pot relaxa în voie. Condiţiile sunt excelente. Vin frecvent la acest ştrand, mai ales în zilele caniculare”, ne-a declarat unul dintre sătmărenii aflaţi la ştrand. “Ne bucură faptul că afară e soare şi am venit cu o gaşcă de prieteni să ne răcorim la ştrand. Apa este foarte bună, atmosfera la fel, aşa că-i mai aşteptăm şi pe alţii”, ne-a spus un tânăr venit la ştrand împreună cu o gaşcă numeroasă de prieteni.

strand4

Apa termală este analizată periodic din punc de vedere fizico-chimic şi microbiologic. Apa de la Nord Vest Termal Park prezinta interes terapeutic pentru cura externa în afectiuni reumatismale-degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni post traumatice ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice, afectiuni dermatologice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Vanzari

SC Agromec Foieni SA, vinde : 2 buc Tractor U445, Plug PP3X30, Tocator mecanic sfecla furajera mare. Tel:0745012920

INVESTIȚIE. Sătmarul, LEGAT la AUTOSTRĂZILE EUROPEI. Drum EXPRES la Satu Mare

Județul și municipiul Satu Mare vor avea acces rapid la autostrăzile Europei, iar sătmăreni vor putea ajunge în scurt timp în cel puțin trei...

Cum poți scăpa cel mai ușor și elegant de unul care “îți stă în gât”?!?

Mare sărbătoare și îngâmfarea maximă pe viitorul candidat la CJ din partea PNL! Și-a aunțat marea victorie și faptul că e liderul de facto...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...

Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii,...