More  VANDALI la SATU MARE şi PORUMBEŞTI. Vezi ce au DISTRUS aceştia

  - Advertisement -

  vandal1

  Vandalii şi-au făcut de cap la acest sfârşit de săptămână şi au distrus o serie de bunuri la Satu mare şi Porumbeşti.

  Astfel, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.00, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat ar fi spart geamul de la uşa de acces a unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Satu Mare.

  Oamenii legii au stabilit că Ioan T., în vârstă de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi spart geamul de la uşa de acces a unităţii, cauzând un prejudiciu de 400 lei.

  vandal2

  În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.40, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că, pe raza localităţii Porumbeşti, judeţul Satu Mare, un tânăr ar fi spart geamul protierei unui autoturism.

  Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Kristof S. ar fi aruncat cu mai multe pietre în autoturismul marca Volkswagen, spărgându-i geamul lateral al portierei din partea dreaptă, în timp ce autoturismul era condus de Csongor C. Prejudiciul cauzat fiind de 450 lei.

  vandal3

  În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts