Ziua AMBULANŢEI, pentru PRIMA dată la SATU MARE

ambu1

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare s-a aflat azi în sărbătoare fiind celebrată Ziua Ambulanţei în România, la împlinirea a 109 ani de la înfiinţarea acestui serviciu.

Curtea instituţiei a fost plină de lucrărori ai Ambulanţei, reprezentanţi ai autorităţilor judeţene, precum şi invitaţi de la serviciile din judeţele învecinate.

ambu

Ceremonia a fost condusă de managerul SJA Satu Mare, Gabriela Opriş, care a spus despre personalul medical al Ambulanţei că „se află în linia întâi în lupta cu Doamna în Negru. Sărbătorim azi Ziua Ambulanţei şi vrem să audă lumea că noi suntem cei care salvăm vieţi”.

ambu2

În cuvântările lor, prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici, directorul DSP, Daniel Cojoc, şi alţii au apreciat activitatea personalului Ambulanţei, au mulţumit în numele sătmărenilor pentru eforturile depusee pentru salvarea vieţilor, le-au urat acestora mult succes în continuare şi le-au transmis un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!”.

ambu4

După ceremonia din curtea SJA, un convoi format din cinci ambulanţe au pornit în marş pe străzile municipiului Satu Mare, iar voluntarii crucii roşii au distribuit fluturaşi cetăţenilor.

ambu3

Tot azi, la Ambulanţă se află în plină desfăşurare Ziua Porţilor Deschise în cadrul căreia oricine doreşte poate vizita instituţia, ocazie cu care i se va prezenta şi dotările ambulanţelor.

ambu5

În prezent, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare are circa 150 de angajaţi şi dispune de 31 de autoutilitare din care doar 20 sunt operative.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Vanzari

SC Agromec Foieni SA, vinde : 2 buc Tractor U445, Plug PP3X30, Tocator mecanic sfecla furajera mare. Tel:0745012920

INVESTIȚIE. Sătmarul, LEGAT la AUTOSTRĂZILE EUROPEI. Drum EXPRES la Satu Mare

Județul și municipiul Satu Mare vor avea acces rapid la autostrăzile Europei, iar sătmăreni vor putea ajunge în scurt timp în cel puțin trei...

Cum poți scăpa cel mai ușor și elegant de unul care “îți stă în gât”?!?

Mare sărbătoare și îngâmfarea maximă pe viitorul candidat la CJ din partea PNL! Și-a aunțat marea victorie și faptul că e liderul de facto...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...

Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii,...