More

  Ziua AMBULANŢEI, pentru PRIMA dată la SATU MARE

  ambu1

  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare s-a aflat azi în sărbătoare fiind celebrată Ziua Ambulanţei în România, la împlinirea a 109 ani de la înfiinţarea acestui serviciu.

  Curtea instituţiei a fost plină de lucrărori ai Ambulanţei, reprezentanţi ai autorităţilor judeţene, precum şi invitaţi de la serviciile din judeţele învecinate.

  ambu

  Ceremonia a fost condusă de managerul SJA Satu Mare, Gabriela Opriş, care a spus despre personalul medical al Ambulanţei că „se află în linia întâi în lupta cu Doamna în Negru. Sărbătorim azi Ziua Ambulanţei şi vrem să audă lumea că noi suntem cei care salvăm vieţi”.

  ambu2

  În cuvântările lor, prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici, directorul DSP, Daniel Cojoc, şi alţii au apreciat activitatea personalului Ambulanţei, au mulţumit în numele sătmărenilor pentru eforturile depusee pentru salvarea vieţilor, le-au urat acestora mult succes în continuare şi le-au transmis un sincer şi călduros „La Mulţi Ani!”.

  ambu4

  După ceremonia din curtea SJA, un convoi format din cinci ambulanţe au pornit în marş pe străzile municipiului Satu Mare, iar voluntarii crucii roşii au distribuit fluturaşi cetăţenilor.

  ambu3

  Tot azi, la Ambulanţă se află în plină desfăşurare Ziua Porţilor Deschise în cadrul căreia oricine doreşte poate vizita instituţia, ocazie cu care i se va prezenta şi dotările ambulanţelor.

  ambu5

  În prezent, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare are circa 150 de angajaţi şi dispune de 31 de autoutilitare din care doar 20 sunt operative.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE