More


  Acces auto INTERZIS pe platoul din SPATELE Casei de Cultură

  - Advertisement -

  parcare1

  Consilierul primarului municipiului Satu Mare, Gheorghe Rentea, a precizat că pe pasajul pietonal din spatele Casei de Cultură nu va fi permisă intrarea autoturismelor cu excepţia riveranilor şi a celor care deservesc operatorii din zonă.

  catarg

  „Comisia de Siguranţă a Circulaţiei a analizat propunerea făcută de pensionarii sătmăreni şi s-a decis interzicerea accesului auto în zona pietonală din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Va fi permis doar accesul autoturismelor care deservesc firmele şi instituţiile din zonă. Vor fi amplasate indicatoare de restricţionare, iar cei care nu le vor respecta vor fi amendaţi”, a mai precizat Rentea.

  Prefectul Eugeniu Avram a afirmat că va depune la sediul Primăriei Satu Mare un memoriu pentru instalarea unui limitator de viteză în zona ieşirii de pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie spre bulevardul Transilvaniei.

  parcare3

  „Mulţi circulă cu viteză în această zonă şi se poate întâmpla oricând un accident. Considerăm că un limitator de viteză ar reduce şansele producerii unui astfel de accident”, a mai spus prefectul Avram.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img