More  Au început pregătirile pentru Festivalul de la Oţeloaia

  - Advertisement -

  comandament

  În vederea bunei organizări a evenimentului “Festivalului codrenesc de la Oţeloaia”, prefectul dr. Eugeniu Avram a convocat ieri comandamentul de lucru privind organizarea acestui eveniment.

  Pe lângă stabilirea detaliilor organizatorice privind asigurarea ordinii publice, a altor măsuri de siguranţă şi a programului artistic, un alt subiect dezbătut a fost referitor la condiţiile impuse agenţilor economici care vor fi prezenţi la eveniment. Astfel, fiecare agent economic va trebui să respecte criteriile solicitate în mod legal de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Administraţia Finanţelor Publice. Operatorii economici vor avea obligaţia să fie dotaţi cu aparate fiscale ambulante, pentru a respecta legislaţia în vigoare. Din cauza temperaturilor extreme, înainte şi pe toată durata evenimentului va fi interzisă aprinderea focului în zonă pentru a fi evitate posibile incendii de pădure.

  Festivalul Folclorului Codrenesc de la “Oţeloaia”, cel mai vechi eveniment cultural organizat în judeţul Satu Mare, ajuns în acest an la cea de-a 59-a ediţie, va avea loc duminică, 23 august, de la ora 11.00, în pădurea Oţeloaia din comuna Homoroade.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0