More


  BĂTAI în FAMILIE. VEZI cine pe cine a BĂTUT

  - Advertisement -

  violenta1

  Poliţiştii sătmăreni au fost nevoiţi să intervină duminică pentru a aplana două scandaluri izbucnite în familie.

  Astfel, duminică dimineaţa, în jurul orei 9.20, poliţiştii Secţiei Rurale Carei au fost sesizaţi de către o femeie de 25 ani, din Moftinu Mic, despre faptul că ar fi fost agresată de către soţul său, T.Mircea de 42 ani.

  Din verificările efectuate s-a stabilit că pe fondul unor discuţii contradictorii, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu piciorul la nivelul feţei.

  Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Carei unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate.

  violenta2

  Câteva ore mai târziu, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către un bărbat de 58 ani, din localitatea Giurtelecu-Hododului, despre faptul că a fost agresat fizic de către concubinul fiicei sale, P.Teofil de 38 ani.

  Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul unor conflicte mai vechi, P.Teofil, i-a aplicat reclamantului, o lovitură cu un corp contondent dur în zona feţei.

  violenta3

  Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. În ambele cazuri se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img