Biciclistă BEATĂ a căzut pe CAROSABIL şi s-a ACCIDENTATbici1

O femeie în vârstă de 50 de ani, a avut curajul să se urce pe bicicletă după ce a consumat cantităţi însemnate de băuturi alcoolice. Drumul ei a fost însă scurt pentrui că a căzut de pe bicicletă şi s-a accidentat.

Duminică, după-amiază, poliţiştii Serviciului Rutier, au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 193, între localităţile Valea Vinului şi Pomi, soldat cu rănirea unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, care circula cu bicicleta, în timp ce cobora o pantă s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a biciclistei, care a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

bici2

Poliţiştii au procedat la testarea biciclistei cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts