More  Canicula i-a scos pe sătmăreni la scăldat

  - Advertisement -

  strand

  Ştrandurile din judeţul Satu Mare au fost luate cu asalt în week-endul canicular. Sătmărenii au profitat din plin de răcoarea oferită de bazinele cu apă rece, dar şi de proprietăţile curative ale apei termale. Mii de sătmăreni au ales şi în acest sfârşit de săptămână să se refugieze din calea codului portocaliu de caniculă la Nord Vest Termal Park.

  La fel de pline au fost şi celelalte ştranduri din judeţul Satu Mare.

  O adevărată oază de răcoare
  La Nord-Vest Termal Park a fost aglomeraţie mare sâmbătă şi duminică. În pofida temperaturilor extrem de ridicate, mii de sătmăreni au venit la acest ştrand. Numărul mare de vizitatori era trădat de parcarea extrem de aglomerată. Cei care au venit mai târziu au găsit extrem de greu locuri libere în parcare. Pe lângă maşinile sătmărenilor, în parcare se mai găseau numeroase autoturisme cu numere de Maramures, Bihor, Sălaj, dar şi mașini cu numere de Franța, Portugalia, Italia sau Spania, aparţinând sătmărenilor veniţi acasă să-şi petreacă concediul.
  Majoritatea clienţilor au venit la Nord Vest Termal Park încă de la primele ore ale dimineţii. Cele şapte bazine au fost pline de sătmăreni, copii, adulţi şi vârstnici, care doar se răcoreau în apa rece sau beneficiau din plin de proprietăţile curative ale apei termale. “Am fost inspirat că am venit la ştrand, împreună cu familia. Datorită numeroaselor bazine putem face faţă mai uşor caniculei. Obişnuim să venim aproape în fiecare week-end la acest ştrand”, ne-a declarat sătmăreanul Vasile Oros. “Dacă stăteam în bloc cred că mă topeam pur şi simplu. Aici, la ştrand, parcă e altfel. Mai faci o baie, te mai răcoreşti puţin, astfel că nu resimţi atât de tare codul portocaliu de caniculă. Eu şi prietenii mei venim aici aproape zilnic”, ne-a declarat sătmăreanul Ştefan Nadăş.

  Ştrandurile, la mare căutare
  La fel de pline au fost şi celelalte ştranduri care funcţionează pe raza judeţului Satu Mare. Mii de oameni din judeţul nostru, dar şi din judeţele învecinate, au încercat să scape de efectele codului portocaliu de caniculă, răcorindu-se în bazinele ştrandurilor. Având în vedere prognozele meteo, care indică temperaturi extrem de ridicate până la sfârşitul lunii august, ştrandurile vor fi în continuare la mare căutare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts