More


  Duminică NEBUNĂ în judeţ. Trei sătmăreni, BĂGAŢI în SPITAL de BĂTĂUŞI

  =

  bataie1

  Trei sătmăreni au ajuns la spital după ce au fost bătuţi zdravăn în cursul zilei de duminică.

  Astfel, duminică seara, în jurul orei 22.05, oamenii legii au fost sesizaţi prin apelul naţional unic de urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Stâna are loc un scandal.

  La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patrula format din poliţist şi jandarm care au stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, între mai multe persoane a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Romeo S. i-ar fi aplicat lui Florin G. o lovitură cu un obiect contondent, la nivelul capului.

  bataie2

  Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

  După circa 20 de minute, poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex masculin ar fi fost bătută pe raza localităţii Oraşu Nou.

  La faţa locului oamenii legii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între mai multe persoane a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Augustin V. ar fi fost lovit cu un obiect dur în zona capului, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani.

  bataie3

  Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, însă nu s-a impus rămânerea sub supraveghere medicală.

  În noaptea de duminică spre luni, poliţiştii din cadrul Secţiei Satu Mare au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire produs pe raza localităţii Lazuri.

  În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe fondul consumului de alcool, unui bărbat în vârstă de 55 de ani i-au fost aplicate lovituri cu pumnii la nivelul capului şi corpului, de către Alexandru K.

  Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

  bataie4

  În toate situaţiile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img