More  Ellie White şi Deepcentral au făcut show la AugustFest

  - Advertisement -

  deepcentral

  Atmosferă incendiară sâmbătă seară la Carei, în penultima zi de AugustFest. Invitaţii speciali de la Bucureşti, Ellie White şi Deepcentral, au făcut ca distracţia să fie cuvântul de ordine în parcul dendrologic. Foarte apreciat a fost şi concertul susţinut vineri seara de soliştii Korda György és Balázs Klári din Budapesta.

  O experienţă inegalabilă
  Puţin după ora 20.30, Ellie White, fosta solistă a proiectului DJ Project, a deschis programul cu un recital electrizant. Aceasta a interpretat hituri cunoscute de pe vremea DJ Project, dar şi piese mai noi, pe care le-a lansat după începerea carierei solo. Nu au lipsit melodii precum “Lumea ta”, “Hotel”, “Nu te mai caut”, sau “Sete de noi”. Spectatorii au cântat alături de artistă hiturile acesteia.
  De la ora 21.30, a venit rândul celor de la Deepcentral să instaureze buna dispoziţie. Showul absolut unic şi exploziv a fost completat de prezenţa celor trei dansatori care i-au însoţit. Publicul a putut fredona alături de idolii lor, hituri precum “In Love”, “Speed Of Sound”, “So Divine”, “O Stea” şi “Sus Până La Cer”. Bisul de la final a reprezentat o dovadă că Deepcentral, a creat un spectacol incredibil. Cu siguranţă, celor aproape 2000 de oameni prezenţi la eveniment, le va rămâne în memorie, o bună perioadă de timp, experienţa inegalabilă trăită sâmbătă seară.

  AugustFest a ajuns la final
  Ediţia a VIII-a a AugustFest s-a încheiat ieri. Vernisajul expoziţiei foto a artistului Murvai Gyorgy, ce a avut loc la castel, a fost urmat de o şezătoare tradiţionalăî românească, care s-a desfăşurat în amfiteatrul de lângă magazinul Oţelul. Seria manifestărilor a continuat cu concertul oferite de trupa Abrakazabra din Debrecen. Punctul culminant al serii l-a constituit înă recitalul cunoscutului artist Charile din Ungaria, care a strâns un public numeros în faţa scenei din parcul dendrologic.

  Bogdan Tulbure  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts