More


  Escadrilele de CIORI îi BOMBARDEAZĂ pe sătmăreni în GRĂDINA ROMEI. Prefectul cere SOLUŢII

  - Advertisement -

  ciori1

  Pensionarii sătmăreni au atras atenţia, în cadrul şedinţei de azi a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, că numărul ciorilor din Grădina Romei s-au înmulţit foarte mult.

  ciori3

  „Numărul ciorilor a crescut iar foarte mult în Grădina Romei. Escadrile întregi de ciori patrulează în zonă, mai ales eara, şi îi bombardează la propriu pe bunicii şi părinţii care –şi plimbă nepoţii şi copii în acest parc. Trebuie să ne gândim serios ce facem acolo. Facem crescătorie de ciori sau face parc pentru sătmăreni? Pentru că la cum stau lucrurile acum, hainele sătmărenilor sunt pictate de ciori – a precizat Mircea Bliderean, unul dintre reprezentanţii pensionarilor sătmăreni.

  ciori2

  Prefectul Eugeniu Avram a declarat, tot cu această ocazie, că va avea o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor competente pentru a fi găsită o soluţie în vederea reducerii numărului ciorilor care survolează Grădina Romei.

  Tot în cadrul şedinţei de azi, pensionarii au atenţionat asupra faptului că lângă Grădina Romei este un laborator de sterilizare a câinilor de unde vine un miros pestinenţial.

  ciori4

  Şi în acest caz, prefectul a cerut o serie de verificări pentru a se urmări dacă cele sesizate de pensionari se adeveresc.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img