More


  Fără CARD, fără CONSULTAŢII. Vezi de când MEDICII pot REFUZA pacienţii fără CARD de SĂNĂTATE

  - Advertisement -

  card1

  Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Satu Mare îi atenţionează pe asiguraţii sătmăreni care nu şi-au ridicat până la această dată cardurile de sănătate să vină şi să şi le ridici astfel riscă să nu mai beneficieze de servicii medicale.

  card2

  Începând cu data de 1 septembrie, cardul de sănătate este singurul document care va fi acceptat de furnizorii de servicii medicale, cu unele mici excepţii.

  Dacă un asigurat se prezintă la cabinetul medical fără card de sănătate şi se constată că pe numele pacientului a fost eliberat unul, atunci medicul poate refuza consultul medical.

  card3

  Vor putea fi consultaţi după vechea formulă (pe baza adeverinţei de asigurat) doar cei care până la data respectivă nu au împlinit vârsta de 18 ani sau cei care, din diferite motive, au refuzat cardul de sănătate.

  card4

  Potrivit directorului CJAS Satu Mare, Georgeta Pop, în acest moment, la sediul instituţiei mai sunt de distribuit încă circa 7.800 de carduri de sănătate. Asta înseamnă că tot atâţia asiguraţi riscă, ca după data de 1 sepetmbrie, să fie refuzaţi de medici dacă nu şi le ridică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img