More


  Infracțiuni cu duiumul pe șoselele sătmărene

  - Advertisement -

  politia

  În cadrul acţiunilor desfăşurate în acest week-end pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost întocmite mai multe dosare penale pentru consum de alcool, încredințarea mașinii unei persoane care nu are acest drept, vătmărae corporală gravă sau conducerea fără drept a unui vehicul.

  De asemenea, au fost aplicate 334 contravenţii, în valoare de 35.000 lei.

  A accidentat grav un biciclist
  Poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi vineri, ora 22.20, despre faptul că pe raza localităţii Vama, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Ionel M., de 26 de ani, a condus autoturismul marca Audi și a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a acroşat un biciclist, în vârstă de 66 de ani, care circula pe bicicletă, fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent reflectorizante. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemii. Oamenii legii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări pentru săvârşirea  infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

  L-a pus la volan deși nu avea permis
  Sâmbătă după-amiază, poliţiştii rutieri careieni au depistat în trafic, pe strada Karol  DaVilla, din localitate, un maramureşean, în vârstă de 28 ani, care conducea autoturismul marca Audi. În urma controlului efectuat s-a stabilit că aceasta nu poseda permis de conducere de nici o categorie şi s-a constatat faptul că pasagera din dreapta faţă, Ileana S. i-a încuviinţat acestuia autoturismul deşi cunoştea faptul că tânărul, nu posedă permis de conducere. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere.

  Șofer prin băut la volan
  Duminică noaptea, în jurul orei 02.00,  poliţiştii rutieri negreşteni au identificat în trafic, pe raza localităţii Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, autoturismul marca Mercedes, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. Grigore P., de 28 de ani,  a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  Mopedist în pragul comei alcoolice
  Sîmbătă, ora 03.10 poliţiştii rutieri sătmăreni l-au identificat în trafic pe bulevardul Transilvania, din municipiul Satu Mare, pe Ioan T., de 28 de ani, care conducea mopedul marca Aprilia.
  Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
  De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img