More


  INTERLOPUL Bogdan Nicolae, ÎNCARCERAT. VEZI cât timp va STA acesta în PUŞCĂRIE

  =

  bogdan1

  Cunoscutul interlop sătmărean Bogdan Nicolae a fost încarcerat miercuri la Penitenciarul Satu Mare fiind ridicat chiar de acasă de poliţişti. Acesta va sta după gratii 8 ani, aceasta fiind pedeapsa dată de Curtea de Apel Oradea pentru că în toamna anului 2013 şi-a ucis soţia.

  În cursul zilei de miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, au reuşit depistarea şi încarcerarea, unui bărbat, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Este vorba despre Bogdan Nicolae, care a fost condamnat la 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. “Persoana a fost încarcerată în Penitenciarul Satu Mare, unde îşi va ispăşi pedeapsa”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

  bogdan2

  La sfârşitul lunii noiembrie 2013, Nicolae Bogdan şi-a omorât soţia în bătaie. Femeia a fost găsită de nora ei, inconştientă pe scara casei lor, fiind dusă la Spitalul Judeţean Satu Mare şi apoi la Baia Mare, unde femeia a decedat după patru zile de agonie.

  Dacă autorităţile statului ar fi fost mai ferme cu cămătarul Bogdan Nicolae, cercetându-l în stare de arest, tragedia ar fi putut fi evitată, iar soţia acestuia ar trăi în continuare.

  bogdan3

  Acesta a fost arestat în octombrie pentru cămătărie şi şantaj, fiind apoi eliberat de magistraţii Tribunalului Satu Mare. La doar câteva zile de la punerea în libertate a lui Nicolae Bogdan, acesta şi-a ucis nevasta în bătaie.

  Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 8 ani de închisoare pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, pedeapsă confirmată recent de Curtea de Apel Oradea.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img