More


  PATRU sătmăreni cu AVERI MARI au intrat în vizorul ANAF

  - Advertisement -

  anaf

  ANAF a făcut publică lista cu judeţele în care se află primele 313 persoane fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat. La nivelul județului Satu Mare, fiscul va verifica averile a patru persoane.
  Cele mai multe verificări ale averilor deţinute de persoanele fizice vor avea loc în: Ilfov (34), Bucureşti (31), Suceava (14), Buzău (10) şi Tulcea (10). La polul opus se situează judeţele Vaslui, cu două persoane fizice verificate, şi Dâmboviţa, Arad, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud, respectiv Covasna, cu câte trei persoane.
  În judeţele Iaşi, Neamţ, Argeş, Ialomiţa, Teleorman, Călăraşi, Sibiu şi Harghita au fost selectate câte cinci persoane, iar în judeţele Botoşani, Giurgiu, Sălaj, Satu Mare şi Alba, ANAF a identificat câte patru persoane ale căror averi vor fi verificate.
  ANAF a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că a început programul de verificare a persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat. În prima etapă au fost selectate 313 dosare, de a căror verificare se ocupă 60 de inspectori.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img